Buscar  
Comunicat de premsa d'USTEC - Ste's valorant la vaga i manifestació de l'ensenyament públic del 14-F
El Sr. Conseller ha de fer ara un gest i retirar les bases. En cas contrari ens veurem obligats a demanar la seva dimissió. Si no hi ha resposta per part de la Conselleria, USTEC·STEs manifesta la seva voluntat de continuar les mobilitzacions, i, per tant, farem una proposta de continuïtat al professorat i a les organitzacions sindicals, la qual cosa pot significar una altra jornada de vaga.
USTEC - Ste's | Per a Kaos en la Red | 15-2-2008 a las 0:55 | 1673 lecturas
www.kaosenlared.net/noticia/comunicat-premsa-dustec-stes-valorant-vaga-i-manifestacio-lensenyament
Compartir: Publicar en Facebook Publicar en Twitter Publicar en Meneame Publicar en Google Buzz Publicar en Technorati Publicar en Delicious Publicar en AlternativeWeb

En defensa de l'ensenyament públic i  de qualitat. No  volem  aquesta llei. Vaga dj 14 de febrer

COMUNICAT DE PREMSA D’USTEC·STEs.

VAGA A L’EDUCACIÓ PÚBLICA. 14 DE FEBRER 2008

  1. La convocatòria de vaga feta per tots els sindicats de l’educació ha tingut un seguiment massiu: del 80 al 100 % a l’ensenyament primari i del 70 al 80 % a secundària. És evident que el professorat , amb la seva participació activa a la vaga i a les manifestacions, ha exigit al Conseller la retirada de la bases de la Llei d’Educació de Catalunya. Esperem que el Sr. Ernest Maragall en prengui bona nota. Més enllà de veus diverses de suport a aquestes bases, el professorat, que és qui ha de tirar endavant la llei, ha dit massivament que NO.
  1. El Sr. Conseller ha de fer ara un gest i retirar les bases. Si no hi ha resposta per part de la Conselleria, USTEC·STEs manifesta la seva voluntat de continuar les mobilitzacions, i, per tant, farem una proposta de continuïtat al professorat i a les organitzacions sindicals, la qual cosa pot significar una altra jornada de vaga.
  1. Creiem que la vaga ha desautoritzat al Pacte Nacional per l’Educació com a marc de negociació. El Pacte ha fracassat, tant per l’aplicació de la sisena hora com pel que fa a l’equitat entre els centres públics i privats-concertats. Creiem, a més, que si s’inicien algun tipus de negociacions s’ha de fer en el marc dels sindicats que hem convocat la vaga. En tot cas, no es pot excloure a la majoria sindical del professorat.
  1. En aquesta vaga, el professorat ha assumit la responsabilitat d’una lluita que correspon a tota la societat. Les bases d’aquesta llei són un atac   al dret a l’educació i, per tant, perjudica a tota la ciutadania, sobretot als sectors més desafavorits. En aquest sentit, fem també una crida a totes les organitzacions ciutadanes a mobilitzar-se en contra d’aquesta llei.
  1. Confiem que el Sr. Conseller rectifiqui el seu posicionament i retiri les bases. En cas contrari ens veurem obligats a demanar la seva dimissió.

Rosa Cañadell
Portaveu d’USTEC·STEs

USTEC·STEs, 14 de febrer de 2008

 
Más información:


Si quieres contribuir a que Kaos en la Red pueda seguir publicando artículos como este, puedes hacer tu donación en:
Paypal (seguro y permite diferentes formas de pago)
Microdonación de 2 euros
Donación de importe libre


Noticias relacionadas

El Tripartito pactará la Llei Catalana d'Educació, mientras CCOO y UGT decidirán hoy si se suman a la huelga (13-N)

Kaos. Educación | agenciasEl 13 de noviembre USTEC-Ste's, CGT y ASPEPC han convocado huelga de los trabajadores de la enseñanza contra la LEC del Tripartito catalán por privatizadora y desreguladora de derechos laborales.
[23-10-2008] | 1606 lecturas

Un començament de curs molt lamentable i una nova llei que no aporta cap solució

USTEC - Ste's / IAC | Per a Kaos en la RedUSTEC·STEs denuncia la política d'aquest Departament i els partits que donen suport a la LEC i fa una crida a mobilitzar-s'hi en contra.
[20-10-2008] | 891 lecturas | 1 comentario

En defensa de l'ensenyament públic i la seva qualitat, continuem rebutjant aquesta LEC

USTEC-STEs (IAC), ASPEPC-SPS, CGT | Per a Kaos en la RedUSTEC-STEs, ASPEPC-SPS, CGT I el SE refermem la nostra voluntat de convocar mobilitzacions de la comunitat educativa amb vaga a l’octubre del professorat i els i les estudiants.
[13-6-2008] | 1343 lecturas

Avantprojecte de la LEC: No és la llei que necessitem

USTEC - Ste's | Per a Kaos en la RedContinuem pensant que aquesta no és pas la llei que necessitem, ja que no aporta solucions als problemes que avui tenen l’alumnat i el professorat, ni ajuda a millorar l’educació de l’aumnat, sinó tot el contrari.
[7-5-2008] | 1446 lecturas

La vaga ha estat un èxit

Comunicat sindical untari | Per a Kaos en la RedLa participació del professorat a la vaga convocada pels sindicats d’educació ha tingut un seguiment massiu, malgrat la imposició, a darrera hora, d’uns serveis mínims abusius per part de la Conselleria de Treball i la Conselleria d’Educació.
[15-2-2008] | 840 lecturas

Barcelona: multitudinària manifestació contra el projecte de Llei d'Educació del tripartit (crònica i fotos)

Teo Navarro | Para Kaos en la RedMés de 60.000 ensenyants, juntament amb estudiants i pares i mares de l’ensenyament públic, s’han manifestat avui pel centre de Barcelona. La vaga, seguida massivament pel professorat, i la manifestació mostren l’amplíssim rebuig contra el projecte privatitzador, jerarquitzador i desregulador de l’ensenyament públic que el Tripartit vol tirar endavant. +++ VEURE GALERIA DE FOTOS >>>
[14-2-2008] | 4035 lecturas | 6 comentarios

Éxito rotundo de la huelga de enseñanza en Catalunya. 90% de seguimiento en primaria y secundaria, más de 60.000 personas se manifiestan en Barcelona

Kaos. 14 F Vaga ensenyament | Para Kaos en la RedCrónica, cientos de fotos, [audios] de  entrevistas a Rosa CañadelL (USTEC), Emilio Cortavitarte (CGT), Sindicato de Estudiantes, Vídeos, etc.
[14-2-2008] | 3387 lecturas | 2 comentarios

Comentarios (0)
La inserción de comentarios en esta noticia está desactivada
Col-lectiu Kaos en la Red - Carrer Ramón Llull 132 Terrassa, el Vallés Occidental (Paísos Catalans)